Menu

Velkommen

Denne side er under opdatering

Velkommen til fodbold i Vestbjerg IF

Vestbjerg IF Fodbold er en selvstændig afdeling under Vestbjerg Idrætsforening. Forboldafdelingen har cirka xxx medlemmer fordel med xx i Mikro- og Ungdomsrækkerne, xx i Senior og xx i Oldboys.

 

Fodbold for alle

I Vestbjerg IF Fodbold er vi sammen om fodbold under mottoet "Fodbold for alle". 

 

SVIF

Vestbjerg IF har i Mikro- og Ungdomsårgange et klubsamarbejde med Sulsted IF. I daglig tale går dette samarbejde under forkortelsen SVIF - Sulsted-Vestbjerg IF.

Samarbejdet opstod først i 00'erne efter en række år med små ungdomsårgange, hvor både Vestbjerg IF og Sulsted IF havde udfordringer med at mønstre hold på alle årgange.

Ved at forene kræfterne kan SVIF tilbyde hold i alle næsten alle årgang. På de hold hvor der er spillere fra både Vestbjerg og Sulsted, vil træningen være tilrettelagt således at træningen foregår skiftevis i Vestbjerg og Sulsted. Der trænes typisk 2 gange om ugen, en fast ugedag hver sted.

 

Mit barn vil gerne gå til fodbold - hvad gør jeg?

Først og fremmest vil vi byde dig velkommen i klubben.

På hjemmesiden her kan du se hvilke årgangshold vi kan tilbyde. På hvert årgangsholds side kan du se holdets træningstider samt kontaktinformation for holdets træner(e). Du er velkommen til at møde op til holdets træning med dit barn, men vi anbefaler at kontakte træneren på forhånd så han/hun har bedst mulighed for at forberede en god velkomst for dit barn.

Dit barn kan uforpligtende træne med 3 gange for at se om det er noget der fanger interessen. Det håber vi naturligvis det gør. Derefter skal vi bede om at du indbetaler kontigent. 

Udstyr. Fodboldspillere bruger fodboldstøvler, fodboldstrømper og benskinner. Også til træning. I første omgang kan man måske låne sig frem, hvis man er usikker på, om barnet vil forsætte med at spille fodbold. Benskinner er vigtige, og dette siger vi for barnets egen skyld. Det er ikke sjovt, selv om det sker ved et uheld, at blive sparket over skinnebenet med en fodboldstøvle.

 

Forventninger til forældre og spillere

Fair Play. Vestbjerg IF Fodbold er en DBU Fair Play klub. Spillerne skal udvise Fair Play til træning overfor medspillere, trænere og forældre. I kamp overfor modstanderne og deres træner, forældre og dommeren. Og overfor klubben i forhold til de faciliteter og det træningsudstyr man benytter i hverdagene. 

Anti Mobning. Træningen foregår i trygge omgivelser, hvor der er plads til at lave fejltagelser, og hvor alle føler sig velkomne, uanset hvor man kommer fra. Vestbjerg IF Fodbold er et sted hvor mobning absolut ikke accepteres.

Årgangshold. I forhold til de enkelte årgangshold forventer vi at:

  • Forældre/spillere deltager i kørselsordninger til kamp og stævner
  • Man deltager aktivt i arrangementer på de enkelte årgange

Frivillig arbejde. Vi har en række aktiviteter og opgaver, der kræver alles opbakning i form af nogle timers frivillig arbejde. Cafeteriavagter, dommertjanser i de yngste årgange, og ikke mindst afviklingen af Nørhalne Cup som kræver op til 150 hjælpere på skift i Kr. Himmelfartsdagene her I Vestbjerg. 

Du kan læse mere om at være frivillig hjælper i klubben her.

Forældre på sidelinjen. En positiv adfærd fra forældre til børne- og ungdomsspillere er vigtig, hvis det skal være sjovt for børnene at spille fodbold. I Vestbjerg IF Fodbold støtter vi op om de 10 gode råd til forældre DBU har opstillet.

 

Kontingent

Der betales kontigent for et halv år af gangen. Kontigentet opkræves i foråret ved sæsonstart og i efteråret umiddelbart efter skolestart.