Menu

Årets ildsjæl

Årets ildsjæl er en titel der bliver tilkendt en gang om året. Titlen som årets ildsjæl er defineret som en eller flere personer som har ydet en stor og ekstraordinær indsats for foreningen. På listen herunder kan ses tidligere modtagere.

 

2020     Ingen kåret pga. Corona epidemi
2019     Ingen kåret pga. Corona epidemi
2018    Nikolaj Lyngbye Kolbe

Nikolaj Lyngbye Kolbe har de sidste 6 år været med som en af de drivende frivillige kræfter i fodboldklubben. Først som frivillig forældre, senere som bestyrelsesmedlem og nu atter som frivillig hang-around.
Nikolaj har ydet en stor indsats i arbejdet med at formalisere bestyrelsen arbejdsgange. Han forlader en betydelig mere effektiv bestyrelse end den han i sin tid tråde ind i. Nikolaj er ukuelig optimist og møder enhver udfordring med en "We can do it!" attitude.
Nikolaj har været primus motor for at bringe Elektronik Cup til Vestbjerg.
Fire år i træk har Nikolaj været den drivende kraft for at få dette arrangement op at køre. Der er blevet brugt 100-vis af timer på at organisere og afvikle dette indtægtsgivende sportsarrangement.
Nikolaj kåres til Årets Ildsjæl som en anderkendelse for 6 års dedikeret indsats i Vestbjerg IF Fodbold.
Tillykke - det er velfortjent!

2017    Jannie Sørensen

Jannie Sørensen har de sidste par år fungeret som fodboldklubbens frivillighedskoordinator. 

Jannie yder en indsats der ligger langt ud over hvad der forventes af frivillighedskoordinator. Hun byder ind med arbejdskraft i bestyrelsesarbejde og har især gjort en stor indsats for at gøre klubhuset "levende" bl.a. ved at skaffe frivilige til at holde åbent i cafeteriet under ungdomskampe.

Tillykke, det er velfortjent!

2016    Lasse Nedergaard I år tilfaldt denne flotte hæder Lasse Nedergaard, som i de sidste mange år har været et kæmpe aktiv for Vestbjerg IF Fodbold igennem hans flotte frivillige arbejde.

Lasse fik i år titlen på grund af hans mangeårige store arbejde som medlem af Nørhalne Cup-udvalget. Udover afholdelsen af sidste års cup og planlægningen af årets cup har Lasse yderligere været involveret i et stort arbejde omkring at finde og motivere nye personer til at blive nye udvalgsmedlemmer i dette for klubben så vigtige udvalg.

Derudover har Lasse også igennem de seneste år været skaber og derefter en af de drivende kræfter bag "FodboldFitness / ForældreFodbold"-holdet i klubben, og i løbet af det seneste år via fusion af dette hold med SIFs tilsvarende hold vist, at SVIF-samarbejdet også kan fungere godt for andet end ungdom.

Giv endeligt Lasse et stort klap på skulderen næste gang du ser ham, han har fortjent det!
2015    Maria Thomsen

I forbindelse med generalforsamlingen i foråret blev Maria Thomsen kåret som Årets Ildsjæl i Vestbjerg Fodbold. Dette skete på grund af hendes store indsats i klubbens cafeterieudvalg og i forbindelse med mange af de events klubben afholder. Begge dele er noget som er helt centralt for klubbens økonomi og dermed dens eksistens. Maria er en af de få, som faktisk begyndte sit frivillige virke i klubben endnu før, hun var flyttet til byen og alene dét er noget man ikke ser ret ofte.

At kåringen som Årets Ildsjæl bestemt ikke har betydet at Maria er begyndt at slappe af - nærmere tværtimod - kom endnu engang til udtryk i forbindelse med gennemførelsen af årets Elektronik Cup på Vestbjerg Stadion i den forgangne uge. Her kunne man se Maria som i vanlig stil, utrætteligt var i gang med en masse forskellige opgaver, altid ledsaget af et stort smil og masser af godt humør. Det er folk som Maria, der er medvirkende til at klubben kan fungere.

Så når I møder hende i klubben, ved købmanden eller andre steder, så giv hende et stort klap på skulderen. Det fortjener hun!

2014 undefined Allan Petersen
 
2013  undefined Carsten Nielsen Årets ildsjæl er ud over det sædvanlige. Han er ungdomsformand i fodboldklubben og har i den forbindelse været en stor drivkraft i at få et positivt samarbejde op at stå med samarbejdsklubben i Sulsted, efter det var ved at ophøre for nogle år siden. Herudover har klubben i de seneste 5 år været inde i en meget positiv udvikling på såvel medlemsantal som sportslige præstationer, hvilket han også har været en stor del af. Han er struktureret og følger altid en opgave fra start til slut, hvor han hjælper til, med det han kan. Desuden er han god til at bevare roen og det forkromede overblik, så helheden bevares i beslutningerne. Han er arbejdsom og altid positiv i sin tilgang til tingene. Endelig er han en rigtig god ven og kammerat, som gerne nyder et godt glas ROM..
2012 undefined Charlotte & Christian Sørensen Ægte ildsjæle og foreningsmennesker som har været involveret siden de kom til Vestbjerg. Christian som holdleder for førsteholdet gennem en årrække. Charlotte og Christian har ligeledes været og er nøglepersoner i cafeteriet og som uundværlige i afviklingen af Nørhalne Cup. Her er Christian "i sit es" når der skal gøres en god indkøbshandel og salget af pom frites følger budgettet.
2011 undefined Peter Andersen Som ægte Vestbjerg dreng har han været involveret i foreningen som spiller og ikke mindst senere som leder. Træner, holdleder, kasserer og kampfordeler. Peter har svært ved at sige nej, og er også involveret i håndbold og fitness.
2010 undefined Erik Pedersen Har spillet fodbold i klubben siden han kom til Vestbjerg i 60'erne. Han har spillet Old Boys fodbold i over 25 år. Tillige har han været holdleder for børnenes hold og været en person som med sit store netværk har været god for Vestbjerg Fodbold i mange forhold. Senest som primus motor for etableringen af Multibanen. Her har Erik kunnet bruge sin ingeniør- og projektleder baggrund, og har sikkert på det skammeligste misbrugt sine gamle kontakter i Cowi og Aalborg Kommune.
2009

undefined

Jens Filholm Har spillet fodbold i klubben siden midten af 70'erne og været træner og leder i ungdomsafdelingen i mange år. Tillige redaktør af klubbladet og senest i senior- og sponsorudvalget. Var i 2009 primus motor i den indvendige ombygning af klubhuset.
2008 undefined Finn Pedersen Er et godt eksempel på, at man ikke behøver at være en god fodboldspiller for at blive en god leder. Finn blev som mange involveret via børnenes fodboldinteresse, og blev som den ægte ildsjæl han er, hængende over en årrække og besatte poster som sekretær, ungdomsformand og formand i klubben. Senest bruge hans humør og stærke kommunikationsevner i senior- og eventudvalget samt i Nørhalne Cup.
Luk