Menu

Årets spiller

Årets spiller er en titel der bliver tilkendt en gang om året på denne liste kan ses tidligere vindere

2021     Ingen kåret pga Corona epidemi
2020     Ingen kåret pga Corona epidemi
2019      
2018      
2017      
2016      
2015      
2014 undefined Christian Nielsen Årets spiller er én, som alle på seriesiden før eller siden er stødt på - både på og uden for banen. Selvom han er en af de yngre på holdet, har han gennem de sidste to sæsoner markeret sig som en central spiller på holdet. Det ses tydeligt, eftersom han blev anfører i 2014, og viceanfører denne sæson.
Han er Vestbjergs svar på Patrick Kristensen og spiller samtlige pladser på banen. Dog har han gennem de sidste sæsoner markeret sig som en solid klippe i det centrale forsvar. Humøret er altid i top, og han er altid til at kende med sit gule pandebånd. I den interne afstemning på seniorholdet har han samlet set løbet med stemmerne i 2014. Så det er meget fortjent, at årets spiller 2014 er Christian Nielsen.
2013 undefined Tobias Pedersen Tobias er en vindertype, fuld af energi, ivrig på fodbold banen, vil gerne lære nyt, er altid klar til at træne, også hvis hans træner en søndag skriver ud at han lige laver noget frivillig afslutnings træning til dem der er friske, flere gange har han selv skrevet til træneren for at få arrangeret træning en lørdag/søndag.... Tobias kan godt være streng mod sine medspillere, men det kommer oftes af at han vil vinde, og derfor gerne vil have alle med til at yde deres bedste, for vinde det vil han.... Tobias er altid glad, og man kan altid høre ham i omklædnings rummet efter kamp, med en glad kvik bemærkning. Det kan sommetider være svært for trænerne at få ro på drengene før kampen til kamp forberedelse, men når Tobias ikke siger mere er der som regel ro i omklædningen....
2012 undefined Anders Nielsen  
2011 undefined Simon Westergaard  
2010 undefined Rasmus Larsen  
2009 undefined Louise Storm  
2008 undefined Henning Pedersen