Menu

Flyverholdet

undefined
Flyverholdet startede som nummer to old boys hold i klubben i 1968, og med koryfæer som har præget klubben i mange år. Se blot for at nævne navne som Henning Møller, Bjarne Wærnes, Orla Winther Sørensen, Jørgen
Poulsen, Bjørn Gyland, Jørgen Milert, Ove Bjørnlund, Enoch Høgholm, Norman Skov, Manfred Christensen, AC Mogensen. og fortsatte med en gennemgående "stambesætning" frem til 2000. Det lidt mærkelige navn "Flyverholdet" kommer fra, at holdet deltog i en turnering administreret af Flyvestationens Idrætsforening. I turneringen deltog hold som Lindholm, Nørhalne, Aabybro, Vadum, Biersted, Brovst og naturligvis også holdet fra Flyvestationen.


Senere kom også Hammerholdet fra Vestbjerg med i Turneringen, hvor holdet oprindeligt deltog i en turnering med Øst hold fra Vendsyssel. I sine yngre dage var holdet i mange år med til sportsligt at præge rækken, vandt den flere gange og var derfor repræsenterende i Vendsyssel mesterskaberne - dog uden nogen sinde at vinde denne. Holdet var også præget af mange traditioner og sindrige bødesystemer. En af traditioner var stegte ål og stuvede kartofler, ikke noget der altid var populært hos hustruerne når de skulle deltage i stegningen.

  undefined

Flyverholdet 1989

Bagerst: Søren Moos, Jørgen Larsen, Ole Sørensen, Jens Erik Quotrup, Vagn Dahlgaard, Erik Nielsen, Claus Rasmussen, Niels Beltoft og Jens Filholm Forrest: Jens Brix Andersen, Ole Carlsen, Flemming Jensen, Finn Kronborg, Karsten Gaaej, Per Chr. Jensen og Bo Pedersen

Et hold som også var med til at præge fodboldafdelingen med god stemning, og hvor det var standard at man tog frivillige jobs som træner og leder. Der var spillere som var med i næsten alle 20 år og de fleste med mindst 15 års anciennitet, gjorde sammenholdet stærkt.

  undefined
Flyverholdet 1996

Holdet indførte i 1995 spillerkontrakter og med et bødesystem der skulle holde kampvægten ned i et fornuftigt leje.

  undefined
Optagelsesritual af 4 nye medlemmer i 1996 - Hugo Nielen, Carsten Lange, Børge Heide og Flemming Andersen

  undefined
Golftur 2000

Luk