Menu

Kontingent

 

Indmeldelse

Indmeldelse i TSV og Vestbjerg IF Fodbold kan ske længere nede på siden ved at klikke og derefter udfylde skemaet med relevante oplysninger.

 

Kontingentsatser

Kontingentsatser pr. afdeling pr. halvår. 

Mikro U3-U5 100 kr
Mikro U6-U9 300 kr
Ungdom U10-U19 500 kr
Senior Herrer 750 kr
Senior Herrer uden træning         400 kr
7M Herrer (Team Thy Classic) 350 kr
Senior Damer  500 kr
Senior Damer uden kampe 350 kr
Fodbold Fitness 250 kr

 

Udover det ordinære kontingent skal der i 2021 betales 25 kr. ekstra pr. medlem pr. halvår. Dette beløb går ubeskåret til støtte til projekt "Idræt på Toppen", som er arbejdstitlen for arbejdet med at anlægge nye fodboldbaner samt renovere og udbygge idrætshallen. 

For mikro- og ungdomsspillere gælder at kontingetsatsen er betinget af man (spillerens forældre) hjælper klubben 2 gange pr halvår. Det kunne eksempelvis være som hjælper ved stævner eller arrangementer. Hvis man vælger ikke at hjælpe klubben, vil der bliver opkrævet 400 kr. ved sæsonens afslutning.  

For en fuld beskrivelse af TSV-hjælp og det at være frivillig hjælper i Vestbjerg IF Fodbold, klik her.

 

Automatisk kontingentopkrævning

Fra og med 2019 benytter Vestbjerg IF Fodbold sig af automatisk kontingentopkrævning.

Når du foretager en indmeldelse og betaler med dit betalingskort, vil vi fremadrettet benytte dette kort til automatisk at opkræve kontingent.

Afhængig af hvilke hold du er tilmeldt vil betalingen forfalde 1. april eller 1. maj for forårssæsonen, og 1. august eller 1. september for efterårssæsonen. 

Du bliver adviseret via email 7 dage før vi trækker kontingentet fra dit betalingskort.

Vi vedbliver med halvårligt at opkræve kontingent fra dig, indtil du aktivt meddeler os, at du ikke længere ønsker at være medlem af klubben.  Dette kan du meddele os på kontingent@vestbjergfodbold.dk med angivelse af navn og fødselsdag.

 

Indmeldelsesblanket

 

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig eller dit barn send venligst en mail til kontingent@vestbjergfodbold.dk med afgivelse af navn og fødselsdag, så melder vi dig ud af klubben.

Så længe du er indmeldt vil du modtage kontingentopkrævninger.