Menu

Kontingent

 

Indmeldelse

Indmeldelse i TSV og Vestbjerg IF Fodbold kan ske længere nede på siden ved at klikke og derefter udfylde skemaet med relevante oplysninger.

 

Kontingentsatser

Kontingentsatser pr. afdeling pr. halvår. (gældende pr. 01.08.2022)

Afdeling  Sats  Beskrivelse
Humlebierne 250 kr *) Forældre/barn hold. For 1-3 årige. 1 gang/uge.
Mikro U5-U6 300 kr Op til og med 5 år. Træning 1 gang/uge.
Mikro U7-U9 400 kr

For 6-8 årige. Træning 1 gang/uge.
For de ældste i afdelingen: træning 2 gange/uge + kamp

Ungdom U10-U12 500 kr For 9-11 årige. Træning 2 gange/uge + kamp
Ungdom U13-U19 600 kr For 12-18 årige. Træning 2 gange/uge + kamp
Senior Herrer, 11-mands  750 kr Herrer 18+ år. Træning 2 gange/uge + kamp i serierækkerne.
Herrer Old Boys 32+ 250 kr Herrer 32+ år. Træning 1 gang/uge. 
Fodbold Fitness 250 kr Mænd/Kvinder 18+ år. Bold for sjov. 1 gang/uge.
Efterskole 100 kr Standby medlemskontingent for ungdomsspillere der er på efterskole. Giver mulighed for lejlighedsvis at spille for VIF/TSV.

*) Helårligt kontingent. 

Udover det ordinære kontingent skal der i 2023 betales 25 kr. ekstra pr. medlem pr. halvår. Dette beløb går ubeskåret til støtte til projekt "Idræt på Toppen", som er arbejdstitlen for arbejdet med at anlægge nye fodboldbaner samt renovere og udbygge idrætshallen. 

 

Automatisk kontingentopkrævning

Vestbjerg IF Fodbold benytter sig af automatisk kontingentopkrævning.

Når du foretager en indmeldelse og betaler med dit betalingskort, vil vi fremadrettet benytte dette kort til automatisk at opkræve kontingent.

Afhængig af hvilke hold du er tilmeldt vil betalingen forfalde 1. april eller 1. maj for forårssæsonen, og 1. september for efterårssæsonen. 

Du bliver adviseret via email 7 dage før vi trækker kontingentet fra dit betalingskort.

Vi vedbliver med halvårligt at opkræve kontingent fra dig, indtil du aktivt meddeler os, at du ikke længere ønsker at være medlem af fodboldafdelingen.  Dette kan du meddele os på kasserer@vestbjergfodbold.dk med angivelse af navn og fødselsdag.

 

Hvornår skal jeg betale som ny medlem?

I forårssæsonen bliver Humlebierne og Mikro opkrævet kontingent den 1. maj. Hvis man indmelder sig i perioden 1/1 til 30/4 betales ikke ved indmeldelse, men vi trækker kontingentet den 1. maj. Indmelder man sig i perioden 1/5 til 30/6 betales kontingent i forbindelse med indmeldelse.

I forårssæsonen bliver Ungdom og alle ''voksenhold' opkrævet kontingent den 1. april. Hvis man indmelder sig i perioden 1/1 til 31/3 betales ikke ved indmeldelse, men vi trækker kontingentet den 1. april. Indmelder man sig i perioden 1/4 til 30/6 betales kontingent i forbindelse med indmeldelse.

I efterårssæsonen bliver alle hold (undtaget Humlebierne) opkrævet kontingent den 1. september. Hvis man indmelder sig i perioden 1/7 til 31/8 betales ikke ved indmeldelse, men vi trækker kontingentet den 1. september. Indmelder man sig i perioden 1/9 til 31/12 betales kontingent i forbindelse med indmeldelse.

 

 

Indmeldelsesblanket

 

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dig eller dit barn send venligst en mail til kasserer@vestbjergfodbold.dk med afgivelse af navn og fødselsdag, så melder vi dig ud af klubben.

Så længe du er indmeldt vil du modtage kontingentopkrævninger.

  

 

Luk