Menu

Velkommen

Velkommen til fodbold i Vestbjerg IF

Vestbjerg IF Fodbold er en selvstændig afdeling under Vestbjerg Idrætsforening. Forboldafdelingen har cirka 200 medlemmer fordelt med 130 medlemmer i Mikro- og Ungdomsrækkerne, 70 medlemmer i Senior.

 

Fodbold for alle

I Vestbjerg IF Fodbold er vi sammen om fodbold under mottoet "Fodbold for alle". 

 

TSV

Vestbjerg IF har i Mikro- og Ungdomsårgange et klubsamarbejde med Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening og Sulsted IF. I daglig tale går dette samarbejde under forkortelsen TSV.

Samarbejdet mellem Vestbjerg IF og Sulsted IF opstod først i 00'erne efter en række år med små ungdomsårgange hvor begge klubber havde udfordringer med at mønstre hold på alle årgange. I foråret 2018 kom Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening med i samarbejdet.

Ved at forene kræfterne kan TSV tilbyde hold på næsten alle årgang. På de hold hvor der er spillere fra flere byer, vil træningen være tilrettelagt således at træningen foregår skiftevis i 2 af byerne . Der trænes typisk 2 gange om ugen, en fast ugedag hver sted.

I afsnittet Børn og Ungdom kan du som forældre finde mere information om børne- og ungdomsholdene.

 

VIF Senior

I Vestbjerg IF kan vi også tilbyde en række hold til seniorespillere. Vi har for tiden to 11-mandshold i serieturneringen, et hold i hhv serie 3 og serie 5.

Derudover har vi:

  • Old Boys, 7-mands hold
  • Fodboldfitness. Et hold for både mænd og kvinder, hvor man mødes til en gang hyggebold en gang om ugen. Går uofficielt under navnet "Forældrefodbold"

 

Kontingent

Der betales kontingent for et halv år af gangen. Kontingentet opkræves i foråret ved sæsonstart og i efteråret umiddelbart efter skolestart. 

Kontigentsatserne kan ses her.

 

Luk