Menu

Kontingent 2022/2023

Grundkontingent

Vi har videreført konceptet omkring et fast beløb som grundkontingent. Beløbet er 100kr. 

 

Kontingent

Kontingentet dækker træning èn gang om ugen i sæsonen 2022-2023 fra 5. september til 31. Marts. Der holdes ferie i ugerne 42, 52 og 8.

Der godtgøres ikke i ved aflyste træninger. I det omfang der kan skaffes afløsere eller flyttes træninger forsøges dette frem for aflysning.

Børnehold vil få udleveret en T-shirt i løbet af sæsonnen som benyttes ifm. opvisning. 

For ungdomshold er der i kontingentet afsat kr. 300 til indkøb af opvisningsdragt. Dette forudsætter medvirken i opvisningerne til foråret 2022. (Superteam, Rytmeholdet og Juniorspring)

For sjippeholdet er der i kontingentet afsat penge til et personligt sjippetov som gymnasten må beholde efterfølgende.

For Rytmeholdet kan der blive tale om indkøb af håndredskaber og dermed en ekstra udgift til gymnasten. Dette er ikke inkluderet i kontingentet.

 

BEMÆRK!:

Før du kan deltage på vores hold, skal du være tilmeldt og have betalt. Dette sker via online tilmelding og betaling på www.vestbjergif.dk. Du skal være medlem af Vestbjerg IF for at kunne tilmelde dig.

Kontingentet betales ved tilmelding. Du kan kun bruge visa/dankort. Vi tager ikke imod andre typer af kort eller kontant betaling. Få i givet fald hjælp af venner eller bekendte til din betaling.

Fortrydelse af tilmelding
Vi har ikke prøvetimer. Har du fortrudt din indmeldelse kan den annulleres indtil og med søndag d. 2. oktober 2022. Tilmeldes du senere end 3. oktober bortfalder muligheden for annullering. Ved annullering er det alene tilmelding til det aktuelle hold -Tilmelding til hold 00 tilbagebetales ikke.

Bemærk! Vi har et begrænset antal pladser på de fleste hold, så vent ikke for længe med at tilmelde dig. Skulle holdet være fyldt, kan du gratis tilmelde dig holdets venteliste, og du vil blive kontaktet via mail, såfremt der skulle blive en plads ledig. Herefter har du 48 timer til at tilmelde dig holdet, før pladsen tilbydes den næste på ventelisten. 

Sats ikke på ventelisten - tilmeld dig hellere et andet hold, såfremt det er muligt for dig.

Vi forbeholder os retten til at nedlægge hold, hvor der ikke er nok tilmeldte. 

Medlemmer har ikke krav på at få tilbagebetalt kontingent, fordi foreningens aktiviteter stoppes helt eller delvist. 

 

ONLINE TILMELDING ÅBNER Søndag d. 28. AUGUST 2022 kl 16:00.

Gå direkte til online tilmelding: http://www.vestbjergif.dk/gymnastik/online-indmeldelse/

Luk