Menu

Online indmeldelse

Herunder kan du tilmelde det ønskede hold.

VIF-Hovedbestyrelsen har vedtaget at der skal opkræves kr. 50 pr. medlem til projekt Ny Hal.
Dette håndterer vi i Gymnastik ved at man skal tilmelde sig hold 00 inden man kan tilmelde sig vore øvrige hold.

Klik på det ønskede hold og gennemfør tilmeldingsproceduren. Efterfølgende modtager du bekræftelse på mail.

 

I tilmeldingsproceduren logger du på med brugernavn og kode du har brugt sidste år. Er koden glemt kan du få den gensendt. Du kan også oprette et nyt medlem i løbet af tilmeldingsproceduren  - her benytter du for dine børn dit eget  tlf/mobil nr. og mailadresse. Hvert medlem er unikt og har således sin eget brugerkonto i systemet. flere brugere kan godt have samme login/tlf/mail - Så er du forælder administrerer du alle dine børns konti ved at sørge for at de bliver tilmeldt med samme tlf. og mail. Når du siden hen logger ind kan du herefter vælge hvilken af dine børns konti du vil admistrerer.

Tilmeldingssystemet gør det muligt at for os at skrive til dig og dine holddeltagere omkring ferier og evt. ændring af træningstid m.v.

 

OBS! Foreningens bestyrelse, instruktører og hjælpeinstruktører kan tilmelde sig tidligere end den udmeldte tilmeldingsstart hvorffor der allerede ved åbning af tilmelding kan være reserverede pladser på holdene.

Ønsker du at afmelde et hold, eller er du kommet til at melde dig selv eller dit barn på det forkerte hold, bedes du sende en mail med hold og navn til kasserer@vestbjerg-gymnastik.dk.

Se træningsplanen, samt hvornår tilmelding til de enkelte hold åbner via linket herunder:

 

 GÅ TIL TILMELDINGSSIDEN HER

Tjek evt. din profil ved at logge ind her. Du kan se hvilke børn der er tilknyttet din brugerprofil. Du kan se dine medlemsdata og rette i dem. Det er vigtigt at du har korrekt email, og at dit mobilnr. er registreret under feltet "mobiltelefon"   Således modtager du Mail/SMS ved vigtige beskeder mm.