Menu

Online indmeldelse

Vedr. Inmeldelse
Link til hold og tilmeldingsprocedurer findes nederst. 

Start med Hold 00

Gymnastik medlemsskab - 100kr pr. aktiv.
Når du er tilmeldt dette hold kan du efterfølgende tilmelde sig vore øvrige hold.
Klik på det ønskede hold og gennemfør tilmeldingsproceduren. Efterfølgende modtager du bekræftelse på mail. Hold 00 er obligatorisk og du kan ikke tilmelde dig øvrige hold før dette er gennemført. 

Oprettelse som ny - eller eksisterende medlem ?

I tilmeldingsproceduren logger du på med brugernavn og kode du har brugt sidste år. Er koden glemt kan du få den gensendt på sms eller mail.
Du kan også oprette et nyt medlem i løbet af tilmeldingsproceduren - her benytter du for dine børn dit eget  tlf/mobil nr. og mailadresse.
Hvert medlem er unikt og har således sin eget brugerkonto i systemet. flere brugere kan godt have samme login/tlf/mail - og du bør gøre sådan for dine børn. Således har du kun ét login at huske på.


Vigtigt ved oprettelse og tilmelding af dine børn

Dit barn skal oprettes og tilmeldes som sig selv. Du kan ikke tilmelde en forælder og sende dit barn til gymnastik. Du vil blive afvist i tilmeldingsproceduren.
Du opretter dit barn ved at benytte din egen email og telefon - samme for alle dine børn. Således kan du efterfølgende administrerer du alle dine børns konti med det samme login. Efter login vælges hvilket barn (eller dig selv) som tilmelding vedrører. 


Husk mobilnr - Sig JA tak til nyheder

Tilmeldingssystemet gør det muligt at for os at skrive til dig og dine holddeltagere omkring ferier og evt. ændring af træningstid m.v. Dette forudsætter at du har sagt "JA" til nyheder. Siger du nej til at modtage nyheder risikerer du ikke at modtage disse meddelelser. Har du ikke tilknyttet et gyldigt mobil nr. på din og dine børns konto modtager du ej heller sms ved aflysninger mm. 

Der er mulighed for at tilknytte flere sekundære mobilnumre til hvert konto - således kan vi skrive til både mor og far.

 

OBS! Foreningens bestyrelse, instruktører og hjælpeinstruktører kan tilmelde sig tidligere end den udmeldte tilmeldingsstart hvorffor der allerede ved åbning af tilmelding kan være reserverede pladser på holdene.

Ønsker du at afmelde et hold, eller er du kommet til at melde dig selv eller dit barn på det forkerte hold, bedes du sende en mail med hold og navn til kasserer@vestbjerg-gymnastik.dk.

Se træningsplanen, samt hvornår tilmelding til de enkelte hold åbner via linket herunder:

 

 GÅ TIL TILMELDINGSSIDEN HER

 

Tjek evt. din profil ved at logge ind her. Du kan se hvilke børn der er tilknyttet din brugerprofil. Du kan se dine medlemsdata og rette i dem. Det er vigtigt at du har korrekt email, og at dit mobilnr. er registreret under feltet "mobiltelefon"   Sørg for at du har "JA" til nyheder -  Således modtager du Mail/SMS ved vigtige beskeder mm.  

 

 

Luk