Menu

Hovedsponsor - Thisted Forsikring

 

Støt Vestbjerg Volleyball via Thisted Forsikring

Vestbjerg Volleyball har indgået en partnerskabsaftale med Thisted Forsikring, som giver os mulighed for at navigere i og søsætte nye initiativer meget nemmere.

Det betyder, at Vestbjerg Volleyball ikke blot kan fastholde vores spillere, fordi vi får mulighed for at lave flere spændende nye tiltag, men også at vi øger muligheden for at tiltrække nye spillere.

Via økonomisk støtte fra Thisted Forsikring kan vi nemlig sikre bedre spillerforhold, bedre udstyr og flere sjove og spændende events!

 

 

Thisted Forsikring er en aktiv og erfaren medspiller i egnsudviklingen og støtter mange lokale idrætsklubber på deres hjemmebane i Nord, Midt- og Vestjylland. Også kaldet ”Danmarks Rygrad”. Sponsorkoordinator hos Thisted Forsikring Christina Frøstrup siger: ”Vi ser det som en vigtig opgave at tage ansvar som virksomhed og støtte lokalområdet. Det gør vi blandt andet ved at bruge lokale leverandører, men også ved at støtte lokale initiativer, foreninger og ildsjæle, som vi gør her i Vestbjerg”.

Også Thisted Forsikrings lokale assurandør i Vestbjerg, Jens Lynnerup, er meget glad for samarbejdet: ”Jeg synes, at der er det perfekte match mellem Thisted Forsikring og Vestbjerg Volleyball. At idrætsforeningen betyder så meget for byen passer præcis med vores vision, der blandt andet handler om at engagere sig i det lokale miljø. Jeg ser virkelig frem til samarbejdet og alle de gode relationer, som vi kan skabe.

Bak op om Thisted Forsikring og støt Vestbjerg Volleyball!

Når det er tid til at få gennemgået dine forsikringer, kan du booke et tid til møde med vores lokale assurandør fra Thisted Forsikring, Jens Lynnerup.

Det gør du gennem bookingformularen på Thisted Forsikrings hjemmeside, som du finder via klik på billedet nedenfor, eller via klik på linket under billedet.

Del meget gerne med familie og venner. ❤️

https://www.thistedforsikring.dk/vestbjerg-volleyball/