Gymnastik

Velkommen til Vestbjerg IF Gymnastik

Vestbjerg IF Gymnastik er en selvstændig afdeling under Vestbjerg Idrætsforening.
Gymnastikafdelingen har 400+ medlemmer med en alder fra 1 år til 70+

I Vestbjerg IF Gymnastik fokuserer vi på fællesskab, bevægelsesglæde og motorisk udvikling.
Der er plads til alle på vores hold, vi støtter hinanden når vi sammen bevæger os,
udvikler vores færdigheder eller holder vedligeholder kroppen

Billeder fra Vestbjerg IF Gymnastik

Medlemskab

Børn

Fællesskab, Bevægelsesglæde og Motorisk Udvikling er tre fokuspunkter for os når vi snakker børnegymnastik. Vi har børneholdet der passer til dine børn. Vi tilbyder forældre-barn gymnastik (1 til 4 år), springgymnastik hold uden forældre fra 3 år og vi har et MGP dansehold.

Unge

Som ung har du mulighed for at deltage på flere af vores “voksen træningshold” og så har vi både et hold med rytmisk gymnastik og et med springgymnastik for 6. klasse +

 

Voksne

En sund sæjl i en sund krop. Vi tilbyder træning, bevægelsesglæde og samvær i træning på flere forskellige hold. Du kan komme med på Jumping, puls og styrke, Friske Fyre med hokey, Yoga og meget mere. Vi har fokus på at vi skal bevæge os sammen.

 

 

Info vedr. tilmelding

Gymnastik medlemskab – 75 kr pr. medlem. Dette er et grundmedlemsskab.

Gymnastikmedlemsskab Giver flg. muligheder:

Du kan tilmelde dig på alle vore hold som vi tilbyder den igangværende sæson.

Grundkontingentet betales kun én gang og er således også en indbygget rabat ved deltagelse på flere hold. 

Ved at tilmelde dig kan du uden at være aktiv på andre hold alligevel støtte foreningen med dit medlemsskab og modtage info om kommende  arrangementer, opvisninger mm.

BEMÆRK: Gymnastikmedlemsskab er obligatorisk hvis du ønsker at deltage på vores hold og du kan ikke tilmelde dig øvrige hold før dette er gennemført.

Oprettelse som nyt – eller eksisterende medlem

Vi vil meget gerne have at vore medlemmer ikke opretter sig som nyt medlem hvert år – I bedes benytte jeres profil fra tidligere år, hvis I har sådan en. Er det første gang skal man naturligvis oprette sig – Vælg den korrekte knap her under. 

Hvert medlem er unikt og har således sin eget brugerkonto i systemet. Flere brugere kan godt have samme login/tlf/mail – og du bør gøre sådan for dine børn. Således har du kun ét login at huske på.

Vigtigt ved oprettelse og tilmelding af dine børn

Dit barn skal oprettes og tilmeldes som sig selv. Du kan ikke tilmelde en forælder og sende dit barn til gymnastik. Du vil blive afvist i tilmeldingsproceduren.

Du opretter dit barn ved at benytte din egen email og telefon – samme for alle dine børn. Således kan du efterfølgende administrerer du alle dine børns konti med det samme login. Efter login vælges hvilket barn (eller dig selv) som tilmelding vedrører.

Husk mobilnr – Sig JA tak til nyheder

Tilmeldingssystemet gør det muligt at for os at skrive til dig og dine holddeltagere omkring ferier og evt. ændring af træningstid m.v. Dette forudsætter, at du har sagt “JA” til nyheder. Siger du nej til at modtage nyheder, risikerer du ikke at modtage disse meddelelser. Har du ikke tilknyttet et gyldigt mobil nr. på din og dine børns konto, modtager du ej heller sms ved aflysninger mm.

Der er mulighed for at tilknytte flere sekundære mobilnumre til hvert konto – således kan vi skrive til både mor og far.

OBS! Foreningens bestyrelse, instruktører og hjælpeinstruktører kan tilmelde sig tidligere end den udmeldte tilmeldingsstart, hvorfor der allerede ved åbning af tilmelding kan være reserverede pladser på holdene.

Sig JA TAK til nyheder

Ved oprettelse af nyt medlem kan du sige Ja eller Nej til Nyheder – Vi opfordrer alle til at sige JA TAK. På den måde sikrer du dig at få besked om aflysninger, ekstra træninger mm. på mail og sms. 
Har du oprettet dig tidligere kan du ændre denne indstilling på din profil ved at opdatere denne via linket her under. 

Tilmelding åbner snart. Hold øje med siden her og vores Facebookside.

Ønsker du at afmelde et hold, eller er du kommet til at melde dig selv eller dit barn på det forkerte hold, bedes du sende en mail med hold og navn til 
kasserer@vestbjerg-gymnastik.dk 

Afmelding kan lade sig gøre indtil 8. okt 2023

Forælder/barn

Forældre/barn holdet er et hold for alle børn og en voksen/forældre, som har lyst til til at bevæge sig og lave gymnastik. Vi skal bruge kroppen og udvikle fin- og grovmotorikken i samspil med musik, redskaber og hinanden.

Knejter & Tøser

Er du i aldersgruppen 5 år – 0. klasse, og har du masser af krudt i rumpetten?! Så er knejter og tøser lige noget for dig! Vi vil i løbet af sæsonen hoppe, danse, springe, og lege en helt masse mega sjove lege.

 

Jump4Fun

Tekst 

Tekst 

Tekst 

Tekst 

Tekst 

Tekst 

 

Ropeskipping

Er du klar til at give den gas i et sjippetov? Så er det lige dig, vi mangler! Hver mandag starter vi med opvarmning, og så skal vi ellers bare give den gas, og lære en masse nye, seje tricks i både store og små sjippetove.

SpringKids

Hvis du er klar på spring, dans, og leg og du er i aldersgruppen 1.-2. klasse, så er SpringKids lige holdet for dig! Vi skal have fart over feltet, sved på panden, og ikke mindst smil på læben.SuperTeam

Der er fart over feltet på SuperTeam og det går ikke stille for sig. Der er altid tid til skæg og ballade. Der vil blive lavet saltoer og masser af forskellige spring som er med til at udvikle den enkelte gymnast! I slutningen af sæsonen har vi en super vild opvisning.

 

JuniorSpring

På JuniorSpring arbejder vi med spring på alle niveauer – der er både plads til nybegynderen og den øvede gymnast. Vi arbejder, i løbet af sæsonen, med styrke, smidighed, balance, rytme, teknikstationer og så selvfølgelig en masse fede spring.

 

 

Rytmeholdet

Går du i 6 klasse eller derover og har du lyst til at dygtiggøre dig indenfor gymnastikken. Uanset om du er øvet eller begynder, er du velkommen. I denne sæson vil vi arbejde med grundgymnastikken, dans, udtryk, smidighed og håndredskaber, hvilket vi vil sammensætte til et rigtigt fedt opvisningsprogram!

Jumping

Jumping er en effektiv træningsform der udføres på små trampoliner. Der hoppes i takt til god (og høj) musik og vi får pulsen op på en svedig og sjov måde. Træningsformen styrker primært din kondition og kernemuskulatur. Yderligere styrkes din balance og koordineringsevne.

 

 

Yoga Relax

Et hold inspireret af yin yoga, hvor der er fokus på afspænding og udstrækning. Vi bruger lidt mere tid på at være i de forskellige yoga stillinger, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop. Målet er at finde ro og balance. Holdet er for både kvinder og mænd og der er ingen forudsætninger for tidligere yogapraksis.

DameMotion

Trænger du til at komme i form og have en hård, men hyggelig times motion i vinterhalvåret, så kom og vær med til DameMotion. Hvad kan du se frem til: Grundig opvarmning, hvor hele kroppen tilgodeses. Øvelser på måtte, hvor mave, ryg bækkenbund og baller bliver strammet op.
 

Naturtræning

Vi går i skoven og benytter de fede områder og træningsmuligheder der er her. Vi kombinerer derfor gåturen med puls, styrke og balance træning, på en alternativ måde og med skovens elementer indblandet. Det er med garanti sjovt og inspirerende.
Alle kan være med og træningen tilrettelægges efter sæsonens vejr.
 

Pilates

Pilates er en effektiv og samtidig skånsom træningsform, der lærer dig at bruge din krop på en sund måde. Pilates fokuserer på at optimere træningen af musklerne omkring rygsøjlen. Pilates øvelserne styrker core musklerne (kernemuskulaturen) i vores center, hvilket er et fantastisk udgangspunkt for alt bevægelse.

Boks og Styrke

Beskrivelse ikke nødvendigt. Fuld fart og sved fra panden. Du bliver ung, slank og smuk på nul komma fem.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 

Nyttige links

Corona Information

Dyk ned i de nyeste informationer om Corona og restriktioner i Vestbjerg IF. Senest opdateret d. 9/11-2021. Har du yderligee spørgsmål kan du kontakte: corona@vestbjergif.dk.

Vedtægter

Du  finder vores vedtægter her. Vedtægterne er gældende for alle afdelinger i Vestbjerg IF.

Conventus

Har du brug for at rette dine medlemsdata, holdtilmeldinger o.lign. i forbindelse med dit medlemsskab i Vestbjerg IF, kan du gøre det via Conventus.

Bestyrelsen

EmilieBjerre

Ungdomsrepræsentant

Emilie K. Bjerre

Anders-Hedegaard-Hansen_100x100

Formand

Anders Hedegaard

Telefon 2136 9149

Kasserer

Janus Bjerre

Telefon 2264 0080

Bestyrelsesmedlem

Anne Sofie Kronborg

Bestyrelsesmedlem

Emilie Andersen

Bestyrelsesmedlem

Jesper L. Kjeldsen

Suppleant

Kristina Ellerman

Sponsor

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt VIF

Den enkelte afdeling kan besvare de fleste spørgsmål, du sidder med. Skulle de af en eller anden årsag ikke være i stand til at hjælpe dig, er du velkommen til at henvende dig til Vestbjerg IFs hovedforening.

Følg os

Vestbjerg Idrætsforening • Bakmøllevej 280 • 9380 Vestbjerg • Send email • CVR 22176528