Vestbjerg Idrætscenter

Vestbjerg Idrætscenter er en udbygning af den 30 år gamle Vestbjerghal til et kultur- og idrætscenter, der fremover kan danne rammen om mange forskellige idræts- og kulturaktiviteter.

Aktiviteter som møder, foredrag, fællesspisning osv. kan nu, på samme måde som idrætten, skabe et spændende miljø for borgerne i Vestbjerg.

Udvidelsen skaber ny synergi og samlingsplads – og bygningen danner grundlag for en naturlig måde at invitere gæster indenfor i løbet af hele dagen og være et naturligt omdrejningspunkt for alle områdets aktiviteter.

Cafeen er bygningens hjerte og den centrale placering giver allerede ved ankomsten et godt overblik over hallen. Et stort vindue fra cafeen giver gæsterne mulighed for at opleve hallens sport på nært hold.

Vestbjerg Idrætscenter i billeder

Faciliteter

Fitnesscenter
Ikke Idræt på Toppen....
Café
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Fodboldanlæg
fodboldanlæg - med en ny opvisningsbane nord for hallen og to nye træningsbaner øst for hallen
Springsal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tennis- og Padelbaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Multisal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous slide
Next slide

Den 2. marts 2021 blev første spadestik taget til et nyt idrætscenter i Vestbjerg. 

Det står nu i 2022 klar med mange gode og moderne faciliteter. Vi har allerede taget et nyt fodboldanlæg i brug, med en ny opvisningsbane nord for hallen og to nye træningsbaner øst for hallen. Fodboldanlægget fungerer rigtig godt og fodboldafdelingen har kunnet mærke en god medlemsfremgang samtidig med, at medlemsinvolveringen er steget.

Øst for fodboldopvisningsbanen har VIF nu også fået to nye kunststof tennisbaner, syv petanque baner og som noget helt nyt to nye padel tennisbaner, som alle benyttes i stor stil. 

Vestbjergs gamle idrætshal har gennemgået en totalrenovering. Herunder energirenovering, så den lever op til nutidens krav på området. Der er desuden blevet tilføjet en ny mindre hal. I den helt nye lille hal er blevet etableret en længe ønsket springgrav til gymnastik. 

I forbindelse med renovering af hallen har både badminton og volleyball fået nye stænger og net. 

Det nye idrætscenter indeholder 6 nye omklædningsrum, café og et lokale til eSport.

De støtter Idræt på Toppen

Sydbank Fonden

100.000 kr.

Aalborg Kommune

200.000 kr.

Nykredits Fond

150.000 kr.

dgi_logo_rgb_sort

DGI

145.000 kr.

Ejendomsmæglernes Fond

15.000 kr.

Spar Nord Fonden

30.000 kr.

SPAR

40.000 kr.

Nordea Fonden

45.000 kr.

Kontakt VIF

Den enkelte afdeling kan besvare de fleste spørgsmål, du sidder med. Skulle de af en eller anden årsag ikke være i stand til at hjælpe dig, er du velkommen til at henvende dig til Vestbjerg IFs hovedforening.

Følg os

Vestbjerg Idrætsforening • Bakmøllevej 280 • 9380 Vestbjerg • Send email • CVR 22176528